Leren leren: dé aanjager van jouw groei

Continu blijven leren en jezelf ontwikkelen. Bij Bewegin weten we: daar ga jij lekker op, en ook de organisatie waar je werkt profiteert ervan. In dit artikel maken we daarom ruim baan voor leren. Waarom leren zo belangrijk is voor jouw groei als professional. En waarom het iets anders is dan kennis opdoen.

Bewegin draait volledig om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Onze missie: talent bevrijden, bij startende professionals zoals jij én bij organisaties, zodat jullie elkaar versterken.

Alle reden om volop te investeren in het ontwikkelen van talent. En dat doen we dus ook, met een traineeship vol begeleiding, avontuur, plezier, training, coaching en intervisie.

Wat we onze talenten daarbij elke dag meegeven, is de kracht van #blijvenleren. Continu ontwikkelen.

Maar let wel op: jezelf ontwikkelen en blijven leren is iets anders dan kennis opdoen.

Hoe dat zit? Daarvoor duiken we in dit artikel in de lerende praktijk van Bewegin. Ga je mee?

Heel veel feedback

Er zijn bij Bewegin een aantal sporen waarlangs je leert. De belangrijkste is de praktijk bij de opdrachtgever. Daar lever je een prestatie en ben je onderdeel van het team.

‘Naast uitvoerende taken krijg je
ook een veranderopdracht mee,
dat zorgt voor heel veel feedback’

Doordat je naast uitvoerende taken ook een veranderopdracht meekrijgt, krijg je heel veel feedback, doe je doorlopend leerzame ervaringen op en pak je een hoog ontwikkeltempo.

Daarnaast bieden we een uitgebreid programma van trainingen, gericht op persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling, professionele instrumenten, en sturing en projectmanagement.

Kortom: het hele palet dat je als jong talent met ambities als adviseur of consultant nodig hebt.

En dan is er ook nog de coaching. Wekelijks heb je contact met je eigen talentregisseur én er zijn regelmatig intervisie sessies. Hiervoor schakelen we externe coaches in.

En yes, als talenten bij Bewegin hebben jullie natuurlijk ook elkaar. Tijdens trainingen, bij borrels of zomaar tussendoor ervaringen uitwisselen en met elkaar sparren.

Jouw ontwikkeling

Misschien denk je nu: oké, dat is een flink programma, maar wat heeft dit te maken met leren?

Dat zit zo: alles draait uiteindelijk om de ontwikkeling van jou als individu.

En dat draait niet om kennis, zoals weleens wordt gedacht, maar om zelfreflectie. Jezelf steeds beter leren kennen, zodat je nieuwe kennis op waarde kunt schatten.

‘Onze talentregisseurs helpen je om
jouw ambities, praktijk en leerervaringen
met elkaar in verband te brengen’

Dit is ook precies waar onze talentregisseurs veel aandacht aan besteden. Zij helpen jou om ambities, praktijk en leerervaringen met elkaar in verband te brengen.

Bijvoorbeeld door vragen te stellen, zoals: hoe goed ben ik in staat een opdrachtgever te helpen met zijn uitdagingen? Welke vaardigheden wil ik nog verder ontwikkelen? En waarom?

Zo helpt Bewegin jou om steeds beter te leren leren.

Zodat je steeds weer nieuwe stappen kunt zetten in jouw ontwikkeling.

Volwassen professional

Dus daar heb je het: doordat jij bij Bewegin direct veel waardevolle praktijkervaring opdoet, en door ons op alle mogelijke manieren wordt geholpen én alle ruimte krijgt om te leren én te leren hoe je leert, kun jij jezelf in hoog tempo ontwikkelen.

Wij helpen jou om snel een volwassen professional te worden – iemand die in contact staat met wie je bent en wat je kunt.

Dat is de grote waarde van continu ontwikkelen, dus #blijfleren.

En het allermooiste is: hoe meer jij leert en jezelf ontwikkelt, hoe beter onze opdrachtgevers ook kunnen leren en ontwikkelen.

Dat is pas echt een leerzame win-win.

Durf jij het avontuur aan? Wil je meer weten hoe we dat doen? Lees dan meer over ons programma.

Hey talent! Bij Bewegin zijn we altijd op zoek naar ambitieuze talenten. Nieuwsgierige en positief ingestelde starters die steeds verder willen komen. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij het begin van je loopbaan? Check Jouw Slimme Start en kies zelf wat we voor je kunnen doen!

Andere verhalen van Bewegin over werk, ambities, Talent Bevrijden en meer..

‘Zo werkt talent: de impact van Lotte’ 

Lees het hele verhaal

Werken vanuit mijn talenten en drijfveren, daar heb ik nog steeds heel veel aan

Lees het hele verhaal

‘Ik zocht ontwikkelkansen en die heb ik gevonden’

Lees het hele verhaal