Verhalen van Bewegin over werk, ambities, Talent Bevrijden en meer

Samen met mijn medetalenten ben ik volop in ontwikkeling

Lees het hele verhaal

In een veilige omgeving ontdek je voor jezelf: wat wil ik nou echt?

Lees het hele verhaal

Voor je ontwikkeling is het juist goed dat het af en toe schuurt

Lees het hele verhaal

Bevrijd het talent! Ontdek het verhaal achter onze missie

Alles bij Bewegin staat in het teken van onze missie: Talent Bevrijden. Maar wat is dat eigenlijk, Talent Bevrijden? Waarom is het zo belangrijk? En hoe pak je het aan? Je leest het in dit artikel.  

Lees het hele verhaal

Het beste van Bewegin, dat zijn onze maandupdates

Natuurlijk, Bewegin is voor elke ambitieuze starter de plek waar je veel werkervaring opdoet en jezelf in hoog tempo ontwikkelt. Naast uitdagend is dit ook supergezellig – met als hoogtepunt onze maandupdates. Nieuwsgierig geworden? Martine Deiman en Marijn van Velzen praten je bij.   

Lees het hele verhaal

Jouw rol ontdekken: Ruben over de waarde van faciliteren

Jouw rol ontdekken: Ruben over de waarde van faciliteren Als talent van Bewegin vervul je bij de opdrachtgever een belangrijke rol. En het mooie is: ieder talent vult die rol op eigen wijze in. Dat kan soms een zoektocht zijn – maar juist deze zoektocht leidt tot veel moois. Dat blijkt wel uit dit artikel […]

Lees het hele verhaal

Het kan beter: dit leerde Manon over balans vinden en successen vieren

Het programma dat ambitieuze starters bij Bewegin in twee jaar tijd doorlopen, staat volledig in het teken van ontwikkeling. Je eigen ontwikkeling én die van het team bij de opdrachtgever. En dat levert vaak erg mooie resultaten op – zoals bij Manon ’t Mannetje. Ze deelt haar ervaringen.  

Lees het hele verhaal

De driehoek: zo laten wij talent en opdrachtgever elkaar versterken

Bewegin is een ontwikkelorganisatie met een vernieuwende aanpak. De driehoek vervult hierin een belangrijke rol. Ja, dat lees je goed: de driehoek. Wat de driehoek is en wat deze betekent voor de opdrachtgevers en starters die met ons samenwerken? Pak drie minuten en je leest er alles over.  

Lees het hele verhaal

Uitstelgedrag: met deze 5 tips doe je er direct wat aan

Uitstelgedrag. Je hebt een taak, het moet af, en toch schuif je het voor je uit. Hoe kan dat? En belangrijker: wat kun je eraan doen? In dit artikel delen Lisette Doornbos en Martine Deiman 5 tips om jouw uitstelgedrag direct mee te lijf te gaan. Meteen even lezen dus!  

Lees het hele verhaal

Nieuwe baan? 5 tips voor een vliegende start

Als je na je studie begint met werken, dan volgen de mijlpalen elkaar snel op. Solliciteren, op gesprek, afspraken maken, je handtekening zetten en dan: dag één. Nu gaat het echt beginnen! Maar hoe maak je een succes van jouw start? Deze 5 tips helpen je op weg.

Lees het hele verhaal

Gevonden: het enige goede voornemen dat je écht nodig hebt

Goede voornemens. Hebben we daar niet allemaal een haat-liefdeverhouding mee? Gelukkig kan het anders. In dit artikel: het enige goede voornemen dat je écht nodig hebt.  

Lees het hele verhaal

Zo leg je Bewegin uit bij het kerstdiner

Soms moet je het gewoon even goed op een rij zetten. Bijvoorbeeld onze vernieuwende werkwijze. Want die kan wennen zijn – voor onze ambitieuze starters, voor onze opdrachtgevers én voor de mensen in hun omgeving. Manon ’t Mannetje duikt daarom in de vraag: hoe leg je Bewegin uit bij het kerstdiner?  

Lees het hele verhaal