Verhalen over werken bij en met Bewegin

‘Werken vanuit mijn talenten en drijfveren, daar heb ik nog steeds heel veel aan’ 

Hoe vergaat het de starters van Bewegin ná ons tweejarige traineeship? Dat lees je terug in het mooie avontuur dat Inge Scholte van haar loopbaan na Bewegin maakt. Eind 2020 rondde ze haar talentprogramma af, sindsdien zette ze heel wat mooie stappen.

Lees het hele verhaal

Het kan beter: dit leerde Manon over balans vinden en successen vieren

Het programma dat ambitieuze starters bij Bewegin in twee jaar tijd doorlopen, staat volledig in het teken van ontwikkeling. Je eigen ontwikkeling én die van het team bij de opdrachtgever. En dat levert vaak erg mooie resultaten op – zoals bij Manon ’t Mannetje. Ze deelt haar ervaringen.

Lees het hele verhaal

Bevrijd het talent! Ontdek het verhaal achter onze missie

Alles bij Bewegin staat in het teken van onze missie: Talent Bevrijden. Maar wat is dat eigenlijk, Talent Bevrijden? Waarom is het zo belangrijk? En hoe pak je het aan? We leggen het graag aan je uit!

Lees het hele verhaal

De driehoek: zo laten we opdrachtgever en talent elkaar versterken

Bewegin is een ontwikkelorganisatie met een vernieuwende aanpak. De driehoek vervult hierin een belangrijke rol. Wat is de driehoek? Wat betekent deze voor de opdrachtgevers en starters die met ons samenwerken? 

Lees het hele verhaal

Doe het maar: Manon startte een nieuw netwerk bij de opdrachtgever

Wat doe je als talent van Bewegin, wanneer je bij de opdrachtgever het contact met jonge collega’s mist? Een netwerkclub oprichten natuurlijk! En dat is precies wat Manon Baars deed bij de Alliantie. Haar verhaal onderstreept dat ruimte maken voor talent veel kan opleveren.

Lees het hele verhaal

De Opdracht: zodat starters en opdrachtgevers elkaar versterken

Het is dé motor van onze meerwaarde: zorgen voor gedeelde belangen tussen onze talenten en onze opdrachtgevers. De Opdracht die elk talent meekrijgt speelt hierbij een belangrijke rol. We vertellen er alles over!

Lees het hele verhaal

‘Oei, dat is een lastige vraag’: Thijs blikt terug op Bewegin

Werken bij Bewegin betekent jouw talent bevrijden, in een programma van 2 jaar vol werkervaring, coaching, intervisie, 40 trainingen, en nog veel meer. Wat dit in de praktijk betekent, hoor je van oud Bewegin talent Thijs van Woestijne.

Lees het hele verhaal

Hoe onze begeleiding voor jou het verschil maakt

Opdrachtgevers die stiekem een tikkie jaloers zijn op de support die onze talenten ontvangen. Talenten die uitstromen en de gesprekken met hun talentmanager al snel beginnen te missen. Jazeker, de begeleiding die we talenten bieden tijdens twee jaar Bewegin maakt indruk. Alle reden om daar eens goed in te duiken.

Lees het hele verhaal

‘Ik zocht ontwikkelkansen en die heb ik gevonden’

Hoe vergaat het de starters van Bewegin ná ons tweejarige traineeship? Als jij nu op zoek bent naar dé kickstart van jouw carrière, dan wil je absoluut de ervaringen van Tim van Santen checken. In de zomer van 2023 rondde hij ons programma af. Hieronder vertelt hij zijn verhaal.

Lees het hele verhaal