Werk in de
nieuwe wereld

De wereld waarin we leven verandert pijlsnel. En dat vergt nogal wat. Van iedere professional, van elke organisatie – van onze hele samenleving. Bewegin is opgericht om een bijdrage te leveren. Dat begon met die ene observatie: dat organisaties vaak worstelen met de noodzaak om in ontwikkeling te komen. Meebewegen met de wereld om je heen is dan ook een van de moeilijkste dingen die er is.

Ontwikkelen is een superkracht! Onze visie: leg de link met talent, dat waar de wereld van overstroomt – het zit in ieder van ons en in elke organisatie. Dan kunnen individu en organisatie elkaar versterken. En dan ga je vooruit. Met deze visie zijn we in 2017 gestart. Sindsdien zetten we ons eigen talent op steeds meer manieren in om het talent van organisaties en professionals te bevrijden. En we zijn nog lang niet klaar.

Benieuwd naar onze missie Talent Bevrijden? Check het manifest.

Bevrijd het talent!

Talent Bevrijden, dat is onze missie. Het is wat ons motiveert, waarvoor we ’s ochtends uit bed komen en waar we heel veel energie en focus uit halen. Ons doel: zorgen dat wij allemaal, elk team, elke organisatie en ieder individu, verantwoordelijkheid nemen voor het talent dat in ons zit. Want het zit in ieder van ons. De wereld barst ervan. Toch lukt het ons niet altijd om deze rijke bron goed te benutten. En dat heeft gevolgen: haperende samenwerking binnen teams en organisaties, mensen die vastlopen in hun werk, mensen die het plezier in werken en leren verliezen, soms tot burn-outs en bore-outs aan toe. Zonde! Daarom zetten wij vol de schouders onder Talent Bevrijden. En nodigen we jou uit om ook mee te doen. Kijk hier voor alle mogelijkheden. Horen we gauw van je?

Cultuur als kompas

Samen werken aan ontwikkeling, dat vergt meer dan alleen de juiste tools en vaardigheden. Zeker wanneer je vanuit een maatschappelijke missie en met een groeiende community werkt aan impact. Dan zijn zachte krachten veel belangrijker dan best practices. We zetten daarom graag de spotlights op onze kernwaarden – de diepe drijfveren die vanaf het begin in ons zitten en die een belangrijk kompas vormen voor al onze keuzes. Het zijn er vier en samen beschrijven ze onze cultuur en persoonlijkheid. Herken jij jezelf hierin? Kom dan ook lekker in Bewegin!

Ontwikkelgericht

De zin om verbetering op gang te brengen komt bij ons diep vanbinnen.

Energiek

Mensen en groepen activeren en werken aan de juiste sfeer zijn onderdeel van alles wat we doen.

Ondernemend

Het zit in ons dna om initiatief te nemen en nieuwe wegen te verkennen.

Verbindend

Het geloof in de kracht van ontmoeting, samenwerking en vertrouwen stuwt al onze keuzes.

Talentprogramma

Onze dienstverlening leidt tot mooie resultaten voor onze opdrachtgevers en talenten, een hechte talentengroep, verbinding tussen talenten en opdrachtgevers én nieuwe connecties binnen de publieke sector. Super waardevol!

ZIN

Ieder oud-talent van Bewegin heeft ZIN om de sfeer en energie van Bewegin blijven voelen. Dankzij dit netwerk blijven ze met elkaar in contact en blijven ze hun eigen ontwikkeling voeden. Leuk hoor!

Ecosysteem

Ons ecosysteem, zo noemen we de zoemende en groeiende samenwerking rondom Talent Bevrijden. Tussen onszelf en onze partners, en ook tussen partners onderling. Geweldig, want onze missie is groter dan onszelf.

Een community
die bruist

Talent Bevrijden, jezelf en elkaar continu ontwikkelen, dat gaat altijd zeker ook over samenwerken. Niet voor niets zetten we altijd in op gedeelde belangen – zodat jezelf en elkaar versterken hand in hand gaan. En alle betrokkenen samen in een flow komen en met veel plezier stappen vooruit blijven zetten. Hier steken we veel tijd en energie in. Hierdoor, en zéker óók dankzij het enthousiasme van de mensen die we ontmoeten, is rondom Bewegin een groeiende gemeenschap van organisaties en professionals ontstaan. Een community van mensen die een bijdrage leveren. Voor zichzelf en elkaar.