Werk in de
nieuwe wereld

De wereld waarin we leven verandert pijlsnel. En dat vergt nogal wat. Van iedere professional, van elke organisatie – van onze hele samenleving. Bewegin is opgericht om een bijdrage te leveren.

Ontwikkelen is een superkracht! Onze visie: leg de link met talent, dat waar de wereld van overstroomt – het zit in ieder van ons en in elke organisatie. Dan kunnen individu en organisatie elkaar versterken. En dan ga je vooruit.

Met deze visie zijn we in 2017 gestart. Sindsdien zetten we ons eigen talent op steeds meer manieren in om het talent van organisaties en professionals te bevrijden. En we zijn nog lang niet klaar.

Lees ons manifest.

Bevrijd het talent!

Talent Bevrijden, dat is onze missie. Het is wat ons motiveert, waarvoor we ’s ochtends uit bed komen en waar we heel veel energie en focus uit halen. Ons doel: zorgen dat wij allemaal, elk team, elke organisatie en ieder individu, verantwoordelijkheid nemen voor het talent dat in ons zit. Want het zit in ieder van ons. De wereld barst ervan.

Toch lukt het ons niet altijd om deze rijke bron goed te benutten. En dat heeft gevolgen: haperende samenwerking binnen teams en organisaties, mensen die vastlopen in hun werk, mensen die het plezier in werken en leren verliezen, soms tot burn-outs en bore-outs aan toe. Zonde! Daarom zetten wij vol de schouders onder Talent Bevrijden.

Cultuur als kompas

We zetten daarom graag de spotlights op onze kernwaarden – de diepe drijfveren die vanaf het begin in ons zitten en die een belangrijk kompas vormen voor al onze keuzes. Het zijn er vier en samen beschrijven ze onze cultuur en persoonlijkheid. Herken jij jezelf hierin? Kom dan ook lekker in Bewegin!

Ontwikkelgericht

De zin om verbetering op gang te brengen komt bij ons diep vanbinnen.

Energiek

Mensen en groepen activeren en werken aan de juiste sfeer zijn onderdeel van alles wat we doen.

Ondernemend

Het zit in ons dna om initiatief te nemen en nieuwe wegen te verkennen.

Verbindend

Het geloof in de kracht van ontmoeting, samenwerking en vertrouwen stuwt al onze keuzes.

Een community
die bruist

Talent Bevrijden, jezelf en elkaar continu ontwikkelen, dat gaat altijd zeker ook over samenwerken. Hier steken we veel tijd en energie in. Hierdoor, en zéker óók dankzij het enthousiasme van de mensen die we ontmoeten, is rondom Bewegin een groeiende gemeenschap van organisaties en professionals ontstaan. Een community van mensen die een bijdrage leveren. Voor zichzelf en elkaar.

Talentprogramma

Onze dienstverlening leidt tot mooie resultaten voor onze opdrachtgevers en talenten, een hechte talentengroep, verbinding tussen talenten en opdrachtgevers én nieuwe connecties binnen de publieke sector. Super waardevol!

ZIN

Ieder oud-talent van Bewegin heeft ZIN om de sfeer en energie van Bewegin blijven voelen. Dankzij dit netwerk blijven ze met elkaar in contact en blijven ze hun eigen ontwikkeling voeden. Leuk hoor!


Ecosysteem

Ons ecosysteem, zo noemen we de zoemende en groeiende samenwerking rondom Talent Bevrijden. Tussen onszelf en onze partners, en ook tussen partners onderling. Geweldig, want onze missie is groter dan onszelf.

De juiste talenten werven, slim laten instromen en intensief begeleiden. Zodat presteren en ontwikkelen moeiteloos samenkomen. Kies ook voor jouw ambities, kom in Bewegin!

Direct contact
Onze verhalen