Hét talentprogramma
voor de publieke sector

Hallo leider! Jeuken jouw handen om de status quo te doorbreken? Wil jij écht werken aan een vitaal team en resultaten die trots maken? Wij hebben het talent. Kom in Bewegin!

Direct contact Onze aanpak

Aan de bak
met jouw ambities

Jouw rol als directeur of manager in de publieke sector is super waardevol. Zeker als het lukt om de klantwaarde te laten groeien. En dat kan alleen in de praktijk, toch? Enter Bewegin. Wij verzorgen de instroom en begeleiding van ambitieuze starters die werken in én aan jouw team. Zo brengen we de noodzaak van presteren soepel samen met jouw behoefte aan groei en ontwikkeling. Kies ook voor jouw ambities, kom in Bewegin!

Benieuwd naar onze missie Talent Bevrijden? Check het manifest.

“Indrukwekkend hoe snel de talenten van Bewegin zich de operatie eigen maken én er los van blijven, een frisse blik houden. De bijdrage van Bewegin inspireert de organisatie.”

Maartje Brans, directeur vastgoed bij de Alliantie

“Het juiste talent op de juiste positie, en dan samen iets op gang brengen. Die mooie belofte maakt Bewegin helemaal waar. Wij zijn erg enthousiast over wat Bewegin teweegbrengt.”

Lilian Klinkenberg, directeur bij Woonbron

“Bewegin heeft een elegant concept ontwikkeld dat in de praktijk direct zijn vruchten afwerpt. Ze hebben echt voor een frisse dynamiek gezorgd.”

Linda de Haas, manager bij Stadgenoot

Versterk jouw team
daar waar het telt

De bezetting op orde houden, samen presteren, werken aan verbetering. Met een fris en energiek team. Strategisch personeelsbeleid kent zoveel uitdagingen, hoe vind je als manager of leider je weg? Goed nieuws: Bewegin brengt het allemaal samen.

Ons talentprogramma is een mix van bekende ingrediënten – denk werving & selectie, detachering, traineeship, instroom van talent – aangevuld met elementen die zorgen dat talent en organisatie in een flow komen en elkaar versterken. Geen wonder dat leiders zoals jij kiezen voor Bewegin.

Wij maken
werk van
ontwikkeling

Met Bewegin kies je voor een echte ontwikkelorganisatie. Onze kracht: gedreven starters opleiden, slim laten instromen en blijven begeleiden. We komen dichtbij en blijven dat ook. En we leveren.

Werfkracht

Er is altijd een geschikte kandidaat die binnen twee weken kan starten, anders krijg jij een teamtraining cadeau.

Startklaar

Ieder talent draait binnen een maand volwaardig mee, anders is de eerste maand gratis.

Klikzeker

Wij wisselen kosteloos van kandidaat als het in de eerste maand toch geen match blijkt.

Begeleiderschap

Onze talentregisseurs coachen ieder talent op alle facetten van prestatie en ontwikkeling.

Ruim baan

Talenten mogen na twee jaar kosteloos overstappen, wij begeleiden ze daarbij.

De juiste talenten werven, slim laten instromen en intensief begeleiden. Zodat presteren en ontwikkelen moeiteloos samenkomen. Kies ook voor jouw ambities, kom in Bewegin!

Direct contact
Onze aanpak