Bevrijd het talent! Ontdek het verhaal achter onze missie

Alles bij Bewegin staat in het teken van onze missie: Talent Bevrijden. Maar wat is dat eigenlijk, Talent Bevrijden? Waarom is het zo belangrijk? En hoe pak je het aan? Je leest het in dit artikel.

Mooi nieuws: binnenkort lanceren we een nieuwe website. Zoals alles bij Bewegin staat deze helemaal in het teken van onze missie, Talent Bevrijden.

Genoeg reden om je bij te praten over Talent Bevrijden. In dit artikel lees je het antwoord op de volgende vragen:

► Waar komt Talent Bevrijden vandaan?
► Wat is Talent Bevrijden?
► Wat levert Talent Bevrijden mij op?
► Hoe gaat Talent Bevrijden in zijn werk?

Zeker lezen dus. Aan het eind weet je waarom jij alle reden hebt om vol aan de slag te gaan met Talent Bevrijden. Als leider, ondernemer, professional of starter – hoe ervaren of onervaren je ook bent.

Ook heb je ongetwijfeld veel zin om een bijdrage te leveren. Je bent van harte welkom!

Waarom Talent Bevrijden?

Talent Bevrijden is ontstaan uit een blik naar buiten. Naar de wereld om ons heen.
Wat wij zien: talent zit in ieder van ons. De wereld barst ervan. Toch lukt het ons niet altijd om deze rijke bron goed te benutten.

En dat heeft gevolgen: haperende samenwerking binnen teams en organisaties, mensen die vastlopen in hun werk, mensen die het plezier in werken en leren verliezen, soms tot burn-outs en bore-outs aan toe. Zonde!

Daarom is het cruciaal dat wij allemaal, elk team, elke organisatie en ieder individu, verantwoordelijkheid nemen voor het talent dat in ons zit.

Eén blik naar buiten. Meer is niet nodig om te beseffen hoe belangrijk het is dat we het beter gaan doen. Met elkaar en voor elkaar. Daarom Talent Bevrijden.

Wat is Talent Bevrijden?

We zeiden het al: of je nu een starter bent of een leider van een organisatie, met Talent Bevrijden neem je verantwoordelijkheid voor het talent dat in jou zit.

Talent Bevrijden is aan de slag gaan om de potentie te ontdekken en deze te ontwikkelen. Zodat je jezelf en elkaar steeds sterker maakt. In een flow die met plezier tot steeds mooiere resultaten leidt.

Talent Bevrijden gaat daarmee ook over samenwerken. Over gedeelde belangen benutten. Zodat we allemaal loskomen uit het keurslijf van prestaties en succes, terwijl we wel lekker blijven werken aan onze ambities. Volle bak, vanuit ieders eigen talent.

Talent Bevrijden draait om vooruitgaan op een manier waar we allemaal beter van worden.

Wat levert Talent Bevrijden allemaal op?

Als we allemaal samenwerken vanuit ons eigen talent, en elkaar helpen om ieders talent te ontwikkelen, dan ontstaat een flow waarin we elkaar steeds sterker maken.

Talent Bevrijden leidt tot bloeiende teams en organisaties, waarin teams en collega’s goed samenwerken. Waarin mensen met plezier en meer voldoening ontdekken, leren en werken. En natuurlijk leidt dit ook tot betere resultaten.

Kortom, Talent Bevrijden levert voor alle betrokkenen heel veel op – ook voor de wereld om ons heen.

Talent past in geen enkel hokje

Dit is misschien een mooi moment om een hardnekkig misverstand over talent uit de wereld te helpen: bij Talent Bevrijden maakt het niet uit hoe oud of jong je bent.

Talent laat zich nu eenmaal niet in hokjes stoppen. Je wordt ermee geboren en raakt het nooit meer kwijt. Daarom kun je altijd bezig gaan en blijven met Talent Bevrijden.

Dus zeker weten, ook de professional met decennia aan succesvolle dienstjaren in the pocket kan het goed gebruiken om zijn of haar talent te bevrijden.

Talent Bevrijden: zo doe je dat

Voel jij de vonk al? Ook jij kunt vandaag beginnen met Talent Bevrijden. En als je ons al kent, dan weet je wat dit betekent: starten met continu ontwikkelen.

Ontwikkelen is de kern van onze aanpak. Bewegin is voor de volle 100% een ontwikkelorganisatie. Heel simpel: continu ontwikkelen laat teams en professionals werk maken van verbetering en verandering.

Continu ontwikkelen vergt het samenbrengen van werken, leren en ontdekken. Zo ontstaat een flow die zorgt voor balans: tussen plezier en ambitie. Tussen resultaat en verbetering. En tussen gezamenlijk en persoonlijk belang. Zodat iedereen vooruitgaat.

En yes, ontwikkelen schuurt. Als je de stap naar voren zet en start met Talent Bevrijden, dan kom je naast de wereld ook onherroepelijk jezelf tegen. Ontwikkelen doe je nu eenmaal vooral buiten je comfort zone.

Talent Bevrijden gaat dus zeker niet vanzelf. Niet voor niets is het bewaken van de flow van onze talenten en opdrachtgevers één van onze belangrijkste taken.

En de resultaten mogen er zijn. Daarom zeggen wij vol overtuiging: bevrijd het talent!

Durf jij het avontuur aan? Wil je meer weten hoe we dat doen? Lees dan meer over ons programma.