Talent
Bevrijdingsdag

Hét event voor ambitieuze starters

Hey daar, heb jij zin in een vliegende start? Maar twijfel je ook over het beste begin voor jou? Dan wil jij dit niet missen: Talent Bevrijdingsdag, hét event voor ambitieuze starters zoals jij. Super gaaf, compleet verzorgd én voor jou helemaal gratis. Kom ook en ontdek jouw beste start. Tot dan!  

Talent Bevrijdingsdag 2022 
Gratis voor ambitieuze starters 
Op donderdag 17 november 2022  
Van 09.30 tot 17.00 uur 
Spoorwegmuseum in Utrecht 

Claim nu jouw gratis ticket

Dit is hét event voor jouw talent!

Vette line-up
Gave sprekers op het podium & in workshops 

Super vibe
Een topdag vol inspiratie en opbrengst, inclusief lunch & borrel 

Dik resultaat
Je maakt het plan waarmee jij ultiem starten kan 

Talent Bevrijdingsdag Starters
Claim nu jouw gratis ticket

Kom ook werken aan jouw start

Starten is waanzinnig gaaf – maar ook erg spannend. En hartstikke moeilijk. Er is zoveel te kiezen en alles lijkt op elkaar. En wat past het best bij jou? Bij wie jij bent, bij wat jij kunt. Tegelijkertijd zit je zelf misschien nog vol vragen. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?  

Klinkt dit bekend? Dan is Talent Bevrijdingsdag echt wat voor jou.  

Dit is wat we gaan doen

9.30 Welkom & Inloop 
We openen de deuren voor Talent Bevrijdingsdag 2022!

10.30 Opening Bewegin & Mystery Guest 
We starten het programma, met een getalenteerde Nederlandse hiphop muzikant (met twee prestigieuze Edisons) die zijn ziel en zaligheid blootlegt met zijn eerlijke en kwetsbare teksten. Grote levensthema’s weet hij op een rake manier te vangen. Hij neemt je mee in zijn zoektocht naar talent, verbinding, inclusie en perspectief. 

11.30 Keynote Nienke Wijnants 
Op het podium psycholoog en loopbaanadviseur Nienke Wijnants (bekend van het boek Twintigertwijfels en dertigersdilemma’s). Zij neemt je mee in de keuzestress, de sociale vergelijking en de zingevingsvragen die plotseling de kop op steken in deze belangrijke fase van je leven. Spoiler alert: dit wordt een feest der herkenning.  

12.30 Lunch 
Er staat een heerlijk complete lunch voor je klaar met lokale producten. Het ideale moment om te netwerken én met de andere starters of talenten van Bewegin te reflecteren op het ochtendprogramma. 

13.30 Workshop Bewegin 
Na de lunch is het tijd voor de workshop. De talentregisseurs helpen je in deze interactieve sessie op zoek te gaan naar jouw ikigai. Yes, je leest het goed. Je ikigai is waar je passie, missie, roeping en beroep samenkomen. Dit vormt de basis voor jouw plan, dat jou helpt tot de ultieme start van jouw loopbaan. 

15.00 College tour 
Met een panel aan experts op het podium reflecteren we op jouw dag. Nienke Wijnants, een talentregisseur en een talent van Bewegin zitten voor je klaar en bespreken wat talent bevrijden voor jouw start kan betekenen. 

15.30 Inspirerende afsluiting van Joost
Gezamenlijk sluiten we dag af. Met een magische workshop. Gegeven door Joost. Heel veel meer kunnen we er nog niet over zeggen. Dat is een verrassing. Maar reken maar dat deze workshop je nog lang zal bijblijven.

16.30 Naborrel & afterparty 
Tijd om te proosten op een geslaagde dag vol inspiratie, ontmoeting en bovenal: op jouw persoonlijke startplan. 

Claim nu jouw gratis ticket

Claim hier je gratis ticket!

Voornaam
Achternaam
E-mail adres
Telefoonnummer
Werksituatie(Vereist)
Wat is jouw werksituatie?
Welke studie volg je, of heb je gevolgd?
Ik kom graag naar de Talent Bevrijdingsdag omdat
Hoe heb je Talent Bevrijdingsdag gevonden?

Ben je geïnteresseerd, maar twijfel je nog een beetje? Stuur gerust een mailtje met jouw vraag naar Rebecca! Je bericht mag naar r.heuvelman@bewegin.nl.

Bewegin – werk in de nieuwe wereld 

Talent Bevrijdingsdag is een initiatief van Bewegin. Als 100% ontwikkelorganisatie dragen we met onze missie Talent Bevrijden bij aan een wereld waarin we allemaal floreren – door onszelf en elkaar te ontwikkelen. Elke organisatie en iedere professional. Bewegin is aanbieder van een vernieuwend traineeship, speciaal voor starters met interesse in consultancy en organisatieontwikkeling. Rondom Bewegin verzamelt zich een groeiende community van organisaties en professionals die werken aan Talent Bevrijden. Doe jij mee?