Workshop
onboarding

Speciaal voor HR-professionals in de corporatiesector

Ben jij een ambitieuze HR-professional en wil je graag een stap zetten met de onboarding van nieuwe medewerkers binnen jullie corporatie? Dan is dit jouw workshop! In een compact programma ontdek je verschillende vormen van onboarding, leer je hoe je deze kunt inzetten én ontwerp je een passend onboarding programma voor jouw organisatie. Zien we jou daar ook?

Meld je nu gratis aan

Speciaal voor HR-professionals van woningcorporaties
Op vrijdag 6 oktober 2023
Van 11:00 tot 16:00 uur
Kosten: GRATIS
Bij Bewegin in Utrecht

Aan de slag met jouw onboarding

Als HR-professional ken jij ongetwijfeld het belang van een goede onboarding van nieuwe collega’s. Betere prestaties, hogere werknemerstevredenheid en grotere betrokkenheid: met een kloppende onboarding is veel te winnen. 

Alle reden voor een energieke workshop waarin onboarding centraal staat. Vol kennis, inspiratie en interactie. En speciaal voor HR-professionals in de corporatiesector. Dus wil jij de optimale onboarding voor jullie organisatie ontdekken? Dan wil jij deze gratis workshop niet missen!

Uiteraard levert deze volledig verzorgde workshop (inclusief gezellige lunch!) je veel inzichten en tips over onboarding op. Inclusief de 7 meest gemaakte fouten bij onboarding. Ook leer je Bewegin beter kennen. En dan ga je ook nog naar huis met een concreet resultaat: een direct toepasbaar onboarding programma voor jouw organisatie.

Stel je eens voor: een template voor de ultieme onboarding, klaar om de volgende werkdag meteen te implementeren.  Daar kun je mee thuiskomen, toch?   

Dit mag je verwachten van de workshop onboarding 

► Een compleet verzorgd programma vol energie en inspiratie 
► Verrassende tips & inzichten over verschillende vormen van onboarding
► Sparren en netwerken met andere HR-professionals uit jouw sector   
► De talenten, de missie én de unieke sfeer van Bewegin beter leren kennen  
► Het weekend in met een gestroomlijnd onboarding programma voor jouw organisatie

Kortom: als jij weet dat jullie meer uit de onboarding van nieuwe collega’s kunnen halen, dan mag je deze workshop echt niet missen.

Meld je nu gratis aan

Zo ziet de dag eruit

10:30 Welkom!
Vanaf 10:30 uur ben je van harte welkom op ons gezellige kantoor in Utrecht.
 
11:00 Kennis & inspiratie
We nemen een frisse duik in de wereld van onboarding. Welke vormen van onboarding zijn er? Wat zijn de voornaamste tips en inzichten? En wat de meest gemaakte fouten? Ook leren we van elkaar en onze grootste uitdagingen rondom onboarding.
 
12:30 Lunchpauze
Een mooie gelegenheid om met elkaar verder te praten en van gedachten te wisselen over alle facetten van onboarding binnen de corporatiesector.

13:30 Samen aan de slag
Hoog tijd om alle inzichten en inspiratie los te laten op de praktijk van jouw corporatie. Met als doel: dé ultieme onboarding ontwerpen. En daarbij sta je er niet alleen voor – onze talenten helpen je op weg naar het mooiste resultaat.

16:00 Proost op jouw onboarding!
We sluiten de middag af met een gezellige borrel. Met alle gelegenheid om door te praten en elkaar, Bewegin en onze talenten beter te leren kennen. 

Meld je hier gratis aan