Samen ZIN maken

Een netwerk dat een leven lang met je meegroeit, dat is ZIN. Voor jou als oud-talent is ZIN dan ook de ideale manier om super lekker in Bewegin te blijven. Hier ontmoet je de mensen die net als jij weten hoe waardevol Talent Bevrijden is voor jouw doorlopende groei als mens en professional.

Het netwerk voor jou

ZIN is het netwerk dat we samen maken – we hebben jou er graag bij! Na jouw twee jaar in Bewegin is dit de mooiste manier om de energieke, ondernemende, ontwikkelgerichte en verbindende vibe van Bewegin te blijven opzoeken.

ZIN is gezellig

Hier tref je mensen die soms in een heel andere sector of setting werken of leven, en net als jij áán staan voor Talent Bevrijden.

ZIN is prikkelend

Het programma van ZIN helpt jou om in ontwikkeling te blijven.

ZIN is thuis

De veilige omgeving die Bewegin twee jaar creëerde om jouw ontwikkeling zoveel mogelijk te stimuleren, die vind je ook bij ZIN.

ZIN krijgt vorm in een programma dat bestaat uit drie pijlers: events, intervisie en updates. Hoe je dit invult is helemaal aan jou. We vertellen je er graag meer over.

ZIN in een feestje

Twee keer per jaar treffen we elkaar bij een spetterend event dat jij absoluut niet wilt missen. Om te vieren dat we allemaal nog steeds in Bewegin zijn, pakken we uit met een feestavond die gegarandeerd je ontwikkeling prikkelt, verbindt en inspireert. Zet jij de aankomende events alvast in je agenda?

ZIN in de zomer

Vrijdag 9 juni 2023

Met ZIN de winter in

Vrijdag 10 november 2023

ZIN in intervisie

Sinds de start van ZIN is de intervisie een van de meest geliefde onderdelen. En dat begrijpen we best! Tijdens intervisie sessies creëer je samen een veilige omgeving om ervaringen uit te wisselen en elkaar van feedback te voorzien.

Dit blijven we uiteraard graag ondersteunen – in een nieuwe opzet. Vanuit Bewegin worden binnen ZIN intervisiegroepen gecreëerd. Vervolgens is het aan jullie én kunnen jullie voor support of een locatie altijd een beroep doen op Bewegin.

ZIN in updates

We houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen in en om ZIN. Daarom ontvang je ieder kwartaal een ZIN Update in je mailbox. Heb jij een vraag waar je graag het antwoord op wilt weten? Deel deze dan zeker met ons!

Zoveel ZIN in 2023!

Wij hebben ZIN in 2023 en we hopen jij ook! Hoeveel ZIN? Precies genoeg: op basis van jullie feedback en onze ervaringen wordt het programma van ZIN compacter én krachtiger. Zodat ZIN voor jou als oud-talent echt de ideale manier is om super lekker in Bewegin te blijven. ZIN IN!