We maken het leuker, want dan wordt het beter

Wordt er bij jullie ook wel eens gewerkt? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Verrassing: het mag dan niet zo lijken, maar bij Bewegin wordt juist keihard gewerkt. Er is alleen niemand die dat zo ervaart, omdat we ook zoveel plezier maken met elkaar.

 

Bij Bewegin draait alles om ontwikkeling. De organisatieontwikkeling van de opdrachtgever, de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze talenten.

En ontwikkeling, dat gaat niet vanzelf. Daar moet je hard voor werken. Uitdagingen aangaan, creatief zijn, tegenslagen overwinnen.

Dit lukt alleen als er af en toe ook ruimte voor ontlading is. Bij Bewegin maken we deze ruimte maar al te graag. Wij weten: als je veel plezier maakt, presteer je het best.

Intensief en uitdagend

Bewegin bestaat uit een grote groep jonge talenten die met elkaar een intensief, uitdagend en afwisselend programma doorlopen.

Hierbij krijgen talenten al gauw een sterke band met elkaar. Want ook al heeft iedereen zijn eigen ambities en volgt iedereen zijn eigen pad, je beleeft het samen. Met elkaar.

'Ook al heeft iedereen zijn eigen
ambities, je beleeft het samen.'

 

Gevolg: onze talenten trekken naar elkaar toe en zoeken elkaar veelvuldig op. Ook buiten werktijd. Na een training of intervisie blijven talenten vaak nog even hangen.

Compleet jaarprogramma

Dit ondersteunen we graag. En als we ergens enthousiast over zijn, dan gaan we er ook voor. Onderdeel van ons programma is daarom een compleet jaarprogramma met toffe activiteiten.

Absoluut hoogtepunt: de jaarlijkse wintersport. Ongelooflijk hoe zo’n reis de band met elkaar versterkt.

‘Ongelooflijk hoe de wintersport
 de band met elkaar versterkt’

 

Drie dagen lang met elkaar van de pistes afglijden. En ’s avonds natuurlijk met z’n allen de après-ski bar in duiken.

Om de voorpret te vergroten is er voorafgaand altijd een pré-skiborrel, waar we vooruitblikken op de mooie trip die komen gaat.

Thuiskomen

Elke maand sluiten we samen af met een updateborrel. Het update-gedeelte zit hem erin dat de projectteams van het Lab laten zien waar ze die maand mee bezig zijn geweest.

Daarnaast neemt het management iedereen mee in de laatste ontwikkelingen. Allemaal lekker kort en krachtig, waarna het tijd is voor gezelligheid.

De updateborrel is voor iedereen echt even thuiskomen. Leuk om elkaar weer te zien, en natuurlijk de verhalen bij de opdrachtgever van iedereen te horen.

Samen lol maken

Leuker nog dan de maandelijkse borrels zijn de kwartaaluitjes. Deze worden bovendien georganiseerd door de talenten zelf.

'Met de hele groep op pad.
Samen lol maken, een activiteit,
een hapje eten'

 

Een dag lang gaan we met de hele groep op pad. Samen lol maken, een activiteit, een hapje eten en daarna – voor wie dat nog wil – de dag afsluiten in een kroeg of een club.

Het spreekt voor zich dat we hopen dat dit allemaal gauw weer kan.

Nieuwe avonturen

Het hoort bij Bewegin dat elke activiteit iets vraagt van de aanwezigen. Niemand is toehoorder, iedereen wordt altijd geprikkeld en uitgedaagd.

Heel letterlijk komt dat naar voren tijdens de Utrechtse Singelloop, waar we jaarlijks met zijn allen aan deelnemen. Na een parcours van 10 kilometer dwars door de stad proosten we samen op de goede afloop.

En op nieuwe avonturen.

 

Hey talent! Ook in deze tijd zijn we bij Bewegin op zoek naar ambitieuze talenten. Nieuwsgierige en positief ingestelde starters die steeds verder willen komen. Sta jij te popelen om je loopbaan meteen te beginnen én je volop te blijven ontwikkelen? Kom dan nu in Bewegin. Tot snel!