Wat zijn jouw eerste gedachten bij de talenten van Bewegin?

Hoe is het eigenlijk voor collega’s bij de opdrachtgever om samen te werken met de talenten van Bewegin? Linda van Vechgel besloot het gewoon maar eens te vragen. Resultaat: een paar waardevolle inzichten én mooie complimenten.

 

Ineens vroeg ik het me af: hoe is het eigenlijk om samen te werken met talenten van Bewegin? Ik ging met een aantal collega’s in gesprek en stelde daarnaast al mijn collega’s de vraag: ‘Welke woorden komen er in je op als je denkt aan de collega’s van Bewegin?’

Op de afdeling Verhuur waar ik werk zijn al een poosje meerdere talenten van Bewegin aan de slag. Ervaringen genoeg dus. Dat bleek ook wel uit de opmerkingen die voorbijkwamen toen collega’s vertelden over hun ervaringen met mij en de andere talenten.

Een beetje gek

Bijvoorbeeld: “Jullie hebben de leeftijd van mijn kinderen, dat is soms best een beetje gek.” Ik moet zeggen, op mijn beurt: voor mij was het verschil leeftijd waarvan soms sprake is in het begin ook best vreemd.

In het gesprek met mijn collega kwamen we samen tot de conclusie dat het naast een beetje gek ook heel mooi is dat we als verschillende generaties zo met elkaar mogen samenwerken.

De snelste

Een andere collega bekende heel eerlijk: “Vroeger was ik altijd een van de snelsten, maar toen Bewegin kwam ineens niet meer. In het begin vond ik dat wel lastig, maar nu weet ik dat ik ook veel van jullie kan leren.”

‘Dankzij de trainingen van Bewegin blijven collega’s
bij de opdrachtgever ook in ontwikkeling’

 

De collega gaf daarbij aan het heel leuk te vinden dat wij allerlei trainingen volgen, omdat zij daar ook weer van kan leren. Vooral de trucjes uit de Exceltraining werden op prijs gesteld.

De vraag

Na de persoonlijke gesprekken met collega’s, waarvan ik vooral leerde dat het belangrijk is om voor elkaar open te staan, wilde ik mijn vraag ook aan de hele groep voorleggen.

‘Straks verschijnen alleen de woorden ‘jong’ en ‘snel’ op
het scherm, schoot er door mijn hoofd’

 

Ik moet bekennen: dit vond ik best spannend. Straks verschijnen alleen de woorden ‘jong’ en ‘snel’ op het scherm, schoot er meerdere malen door mijn hoofd. Er was maar één manier om hierachter te komen: door de vraag te stellen.

Op het scherm

Tijdens het afdelingsoverleg greep ik mijn kans. Ik stelde de vraag, waarna de 18 aanwezige collega’s met hun mobiel alle woorden konden invoeren die in hen opkwamen. De resultaten verschenen direct op het scherm aan de wand en zie je ook in de afbeelding hieronder.

Hoe vaker een woord werd getypt, hoe groter het woord is weergeven.

feedback-collegas–bewegin

Verrast

Ik was verrast door het resultaat. Wat een mooie complimenten! Na het zien van de resultaten op het scherm was ik bovendien enorm trots. Trots op mijn collega’s van Bewegin, trots op de collega’s bij de opdrachtgever, trots op mijzelf, en ook trots op Bewegin als geheel.

Ik ben blij dat ik het heb aangedurfd om aan de hele afdeling mijn vraag te stellen.

 

Bij Bewegin zijn we continu op zoek naar ambitieuze talenten. Nieuwsgierige en positief ingestelde starters die steeds verder willen komen. Sta jij te popelen om je loopbaan meteen te beginnen én je volop te blijven ontwikkelen? Kom dan nu in Bewegin. Tot snel!