Talenten van Nederland, dit is hét moment om te starten bij Bewegin

Starten met werken is voor elk talent een lastige uitdaging. Want hoe begin je het best? En nu, met een pandemie die alles on hold lijkt te zetten, is starten ineens nóg ingewikkelder. Maar guess what, bij Bewegin kan het nog steeds. Sterker nog: je loopbaan beginnen bij ons is nu misschien wel waardevoller dan ooit.

 

Oké, helemaal mee eens, dit is niet het ideale moment om je loopbaan te starten. De wereld staat op zijn kop. Heel veel ligt stil. De puzzel is alleen maar complexer geworden.

Wat ondertussen niet is veranderd, is jouw perspectief: jij bent nog net zo ambitieus als eerst. Je staat te popelen om te starten.

Jij kunt er toch ook niks aan doen dat je er juist nú klaar voor bent?

 

Jouw vragen

Sinds de start van de ‘intelligente lockdown’ krijgen we veel vragen van jonge talenten. Ambitieuze mensen zoals jij, die zich afvragen: hoe ga ik in deze tijd in hemelsnaam een goede start maken?

En ook: kan ik überhaupt nog wel ergens starten? Want hoe moet dat met solliciteren en inwerken? Je weg vinden in een nieuwe omgeving, misschien wel op afstand, is dat mogelijk?

 

Het werk gaat door

Zweven dit soort vragen ook door jouw hoofd? Dan hebben we goed nieuws voor je: ook in deze vreemde tijd kun jij je carrière nog ‘gewoon’ kickstarten bij Bewegin.

‘Niks gaat zoals normaal, maar
het werk gaat zoveel mogelijk door’

 

Natuurlijk, niks gaat zoals het normaal gaat. Dus business as usual, zo zouden we het niet willen noemen. Maar het werk gaat zoveel mogelijk door.

 

Kijk wat wél kan

Dit gaat niet vanzelf. We werken er hard aan. Binnen Bewegin én in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Daarbij: een pandemie is geen onweersbui die snel overtrekt. Dit kan nog wel even duren.

Juist daarom zitten we niet bij de pakken neer. We kijken wat wél kan en organiseren het werk duurzaam, zodat we prestaties leveren terwijl we ieders fysieke en mentale gezondheid beschermen.

 

Leren als kracht

Het gekke en bijzondere is dat deze tijd goed laat zien wat de kracht van Bewegin is.

Reageren op veranderende omstandigheden is iets dat heel goed bij Bewegin past. Alles draait bij ons om leren en ontwikkelen. Jezelf in staat stellen om steeds weer een stap te zetten.

Zodat je vooruitgaat en vooruit kunt blijven kijken, in plaats van achterom.

 

Snel aanpassen

Hier is juist nu veel behoefte aan. Binnen organisaties die al tientallen jaren actief zijn, zoals onze opdrachtgevers. Meer en sneller dan ooit tevoren moeten zij zich aanpassen. Hierbij helpen we ze graag.

En ook bij talenten die aan het begin van hun loopbaan staan, is de behoefte om te blijven leren groot. Sinds onze start maken we dit mogelijk.

‘Bij ons doe je waardevolle werkervaring op,
draai je mee in een uitgebreid ontwikkelprogramma
én ontvang je persoonlijke coaching’

 

Als talent doe je bij ons waardevolle werkervaring op, draai je mee in een uitgebreid ontwikkelprogramma én ontvang je persoonlijke coaching.

En dan is er ook nog het contact met de andere talenten. Om mee samen te werken, om mee te sparren en om het gewoon gezellig mee te hebben.

Ook op afstand staan we bij Bewegin volop met elkaar in contact.

 

Het voortouw nemen

Daarom is starten bij Bewegin juist nu een heel slimme zet. Bij Bewegin leer je hoe je als professional het voortouw neemt in een omgeving die verandert.

Bij ons ontwikkel je je in twee jaar tijd tot junior organisatieontwikkelaar. Na Bewegin ben jij een veelzijdige professional, klaar voor de volgende stap.

 

De kracht van samenwerken

Overigens, bij dit enthousiaste verhaal over onze rol en over werk dat doorgaat, hoort een welgemeend compliment aan onze opdrachtgevers.

Onze talenten werken voornamelijk bij woningcorporaties en we hebben veel bewondering voor de wijze waarop zij in deze tijden klaarstaan voor hun huurders.

Daarnaast zijn we ontzettend blij met de goede samenwerking. Als we in de afgelopen weken iets hebben ontdekt, dan is het hoe belangrijk het is dat je elkaar echt kent.

Doordat we bij Bewegin steevast inzetten op hecht samenwerken, kunnen we ook in deze tijd eerlijk zijn tegen elkaar en afspraken maken die ervoor zorgen dat iedereen verder komt.

 

Wat dit betekent voor jou

Dus, wat betekent dit voor jou? Nou, stiekem is onze boodschap dat er niet zo heel veel is veranderd.

Je loopbaan starten is nog steeds lastig en spannend. Zorgt nog steeds voor twijfels. Wat is een goed begin? Waar doe ik verstandig aan?

‘Bewegin is nog steeds de plek
waar je kunt starten met werken,
terwijl je blijft leren’

 

En Bewegin is nog steeds de plek waar je heel goed kunt beginnen. Waar je nu kunt starten met werken, terwijl je blijft leren.

We kunnen in deze tijd niet beloven dat je meteen kunt starten. Maar in alle eerlijkheid: wanneer zou dat wel kunnen?

 

Kom in Bewegin

Uiteindelijk is leren en ontwikkelen alleen mogelijk als het ook een beetje schuurt. Nou, daar hoeven we in deze tijd niet al te hard naar te zoeken.

Het is een vreemde tijd. Dat kan soms behoorlijk onzeker maken.

Dit is een tijd waarin jezelf ontwikkelen extra waardevol is. Daarom horen we graag van je. Want met Bewegin ga je sneller en duik je dieper – die belofte is nu meer waar dan ooit.

Dus hey talent, kom in Bewegin. Tot gauw!