Nieuw in Bewegin: Niels Sier

Dat talent, persoonlijkheid en de energie die je meebrengt bij Bewegin minstens zo belangrijk zijn als je opleiding, dat bewijst Niels Sier. We stellen hem graag aan je voor.

Niels heeft zeker geen geijkte achtergrond voor een junior organisatieontwikkelaar. Hij rondde een HBO bachelor Media & Entertainment Management af, werkte als student veel in de horeca en deed daarnaast flink wat werkervaring op aan de technische en productionele kant van mediaproducties.

En juist daarom is Niels een prachtige aanwinst, voor Bewegin én voor onze opdrachtgever. Wij vinden het geweldig als onze talenten een diverse achtergrond hebben. De verschillende perspectieven zorgen steevast voor waardevolle gesprekken onderling. En dat is nog maar een van de voordelen.

‘Persoonlijke ontwikkeling is hier geen bijeffect,
maar een doel’

 

Persoonlijke ontwikkeling

En gelukkig, het enthousiasme is wederzijds. Niels over zijn keuze voor Bewegin: “Ik heb voor Bewegin gekozen omdat ik het ervarings- en opleidingsprogramma erg interessant vind. Persoonlijke ontwikkeling is hier geen bijeffect, maar er wordt doelbewust op gestuurd.”

Hij vervolgt: “Als je leergierig bent, bedrijven en mensen graag helpt en de wil hebt om een bijdrage te leveren aan veranderprocessen, dan zit je hier op de goeie plek. Al die zaken passen heel goed bij mij, dus ja, ik ben blij dat ik aan boord ben.”

‘Ik wil een mooie bijdrage leveren
aan het verbeteren van processen’

 

Andere wereld

Niels werkt momenteel bij een grote VVE-beheerder in de Randstad. Zijn ietwat ongewone achtergrond ziet hij daarbij als een voordeel. “Ik kom uit een heel andere wereld, maar juist daardoor heb ik een andere, frisse kijk op uitdagingen en processen. Ik merk dat dit goed aansluit bij de behoeften binnen de organisatie.”

Niels zit vol ambities. In de komende jaren wil hij zichzelf verder ontwikkelen binnen de consultancy en de semipublieke sector beter leren kennen. En op de korte termijn? “Me leergierig opstellen, doorzettingsvermogen tonen en een mooie bijdrage leveren aan het verbeteren van de processen bij mijn opdrachtgever.”

Klik

Uiteindelijk verwacht Niels vooral aan de cultuurkant van organisaties actief te worden. “Ik ben een sociaal persoon, iemand die zich sterk richt op het menselijke aspect van veranderprocessen, ook omdat ik snel een ‘klik’ heb met mensen. Dikke kans dus dat ik steeds meer die kant op beweeg.”

Zoveel positieve energie, daar maken wij ongetwijfeld goeie Sier mee :) Welkom aan boord en veel succes, Niels!