Nieuw in Bewegin: Mirna Korteweg

Mirna Korteweg is nieuw in Bewegin. Merel Zonneveld zocht haar op en stelt haar hieronder aan ons voor. Een boeiend gesprek over ambities, zeilen, een zoektocht naar chocoladerepen en nog veel meer.

 

Mirna, we hebben net samen een training van Bewegin gevolgd. Wat vind je van de trainingen tot nu toe?

Ik vind ze goed aansluiten bij de praktijk. De dingen waar ik tegenaan loop bij de opdrachtgever komen vaak voorbij, waardoor de trainingen meteen in de praktijk toepasbaar zijn.

En het is leuk dat je tijdens de trainingen de verhalen van andere talenten hoort. Je merkt dan dat je allemaal dezelfde verrassingen en uitdagingen tegenkomt.

‘De trainingen helpen me
om mijn opdracht beter uit te voeren’

 

Oh, en de trainingen helpen ook om afstand te nemen van de opdrachtgever. Even de helicopterview opzoeken. Dit helpt mij om mijn opdracht beter uit te voeren.

Tof. Had je vooraf een idee bij de trainingen van Bewegin?

Eerlijk gezegd niet. Maar elke training is interessant en de afwisseling tussen het werken bij de opdrachtgever en de trainingen met de andere talenten zorgen voor een mooi ritme.

Ik ben erg enthousiast.

 Je bent ook meteen in het contentteam van Bewegin gestapt. Vertel eens, hoe vind je dat?

Ik heb bewust gekozen om bij een kleiner team binnen Bewegin aan te sluiten, omdat ik mij in kleine groepen meer op mijn gemak voel en daardoor makkelijker aansluiting kan vinden.

In het contentteam houd ik mij naast bloggen bezig met de Instagram van Bewegin. Ik mag als instaMirna meebouwen aan het merk Bewegin – erg leuk.

Alright, instaMirna! En wat doe je als je niet werkt of aan het Instagrammen bent?

Ik ben dol op lekker eten. Ik vind het heerlijk om in het weekend met vriendinnen in een goed restaurant te eten. Het liefst Nederlandse gerechten met een Aziatische twist.

En ik ga niet weg voor ik een toetje heb gegeten. Mijn voorkeur gaat meestal uit naar cheesecake of iets met chocola. Altijd goed!

‘Ik ben dol op zeilen,
het geeft echt een kick

 

En ik ben dol op zeilen. Mijn ouders kochten rond mijn twaalfde een zeilboot. We gingen er altijd mee op vakantie, waar ik heel fijne herinneringen aan heb. Zeilen geeft echt een kick.

Je begint er helemaal van te glunderen. Wat heb je eigenlijk allemaal gedaan voordat je bij Bewegin aan de slag ging?

Na mijn vwo ging ik bestuurskunde studeren in Rotterdam en heb ik aansluitend de master Management in HR en veranderingen afgerond.

Na mijn scriptie, die ik bij TNO heb geschreven, had ik even een pauze nodig. Ik ben vol in de horeca aan de slag gegaan en nagedacht over wat ik precies wilde gaan doen.

Toen ik dat wat duidelijker voor ogen had, kwam Bewegin op mijn pad.

 

Het pad van Mirna Het pad van Mirna

 

 

Wat wil je na de twee jaar bij Bewegin bereikt hebben?

Ik wil resultaat kunnen laten zien van de opdrachten die ik heb uitgevoerd.

‘Bij Bewegin wil ik me ook
ontwikkelen als persoon, samen met
mijn talentmanager werk ik hieraan’

 

Daarnaast wil ik me ontwikkelen als persoon. Ik heb daarin een doel voor mezelf gesteld en samen met mijn talentmanager werk ik hieraan.

Twee mooie doelen! Maar even iets anders, waar heb je een gruwelijke hekel aan?

Waar ik slecht tegen kan, is als mensen door mij heen praten. Vooral wanneer ik 1 op 1 een gesprek met iemand heb, vind ik dat vervelend. Alsof ze geen interesse hebben.

Duidelijk, instaMirna niet onderbreken☺ Kun je ter compensatie een paar fun facts over jezelf delen?

Haha, ehm, er schieten mij een paar dingen te binnen. Ik heb bijvoorbeeld een smintjes verslaving. Mijn favoriet is de lichtblauwe variant.

En ik heb een grote liefde voor Volkswagenbusjes. Het is de achtergrond van m’n Trello-bord, ik volg er een Instagrampagina over en ik heb zelfs minibusjes in huis staan.

Oh, en ik ben ik dol op de smaak Amandel Kletskop van Tony Chocolonely. Helaas gaat deze eruit. Ik ben nu samen met mijn moeder en een vriendin de laatste exemplaren aan het zoeken. Ik heb er al twaalf in huis, maar hoe meer hoe beter.

Nou, dat is duidelijk. Voor alle lezers: als je dit leest en je hebt zo’n reep liggen, dan weet je wat te doen. En Mirna, heel leuk om je zo wat beter te leren kennen, dankjewel!

 

Bij Bewegin zijn we continu op zoek naar ambitieuze talenten. Nieuwsgierige en positief ingestelde starters die steeds verder willen komen. Sta jij te popelen om je loopbaan meteen te beginnen én je volop te blijven ontwikkelen? Kom dan nu in Bewegin. Tot snel!