Nieuw in Bewegin: Dion den Hollander

“Je bent hier niet zomaar een nummer, dat is in alle aspecten van de begeleiding merkbaar.” Het mag duidelijk zijn: Dion den Hollander is met veel enthousiasme gestart bij Bewegin.

 

Over zijn motivatie om voluit te kiezen voor Bewegin kan Dion kort zijn: “Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het feit dat je in aanraking komt met werkzaamheden waar je normaal gesproken vijf jaar werkervaring voor nodig hebt, dat sprak mij meteen erg aan.”

En zijn enthousiasme is nog niet afgezwakt. “Ik ben inmiddels een poosje aan de slag en mijn enthousiasme voor Bewegin is alleen maar gegroeid. Je bent hier niet zomaar een nummer en dat is in alle aspecten van de het programma en de begeleiding merkbaar.”

Inhoudelijk ontwikkelen

Dion omschrijft zichzelf als een rustig persoon die veel waarde hecht aan verdieping en verbinding. “Ik help en ondersteun mensen waar nodig en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bij Bewegin wil ik me natuurlijk inhoudelijk ontwikkelen, maar ook mijn vaardigheden rondom het begeleiden en coachen van mensen op persoonlijk vlak aanscherpen.”

In 2017 rondde Dion de opleiding Sportmanagement af aan de Haagse Hogeschool, waar hij ook twee jaar captain van de PR-commissie was. Na zijn studie ging hij aan de slag bij Politie (eenheid Midden-Nederland) op het regionaal servicecentrum.

Onderdeel worden van Bewegin was voor mij echt
een uitgelezen kans’

 

‘Bewegin is er echt voor mij’

En nu dus Bewegin. “Onderdeel worden van Bewegin is een uitgelezen kans om me verder te ontwikkelen. Hier wordt bijvoorbeeld voor ieder talent een opdracht geselecteerd die goed bij hem of haar past en die voldoende ontwikkelmogelijkheden biedt. Dat is niet overal zo. Bewegin is er echt voor mij en niet andersom.” Dion prijst ook de beschikbaarheid van ervaren consultants van innergo om mee te sparren of advies in te winnen.

Buddy

Naast zijn werk voor Bewegin is Dion actief als buddy voor mensen met een chronische of levensbedreigende ziekte. Dit doet hij via het Buddy Netwerk. Ook volgt hij een opleiding tot NLP-Practitioner. Dion, veel succes bij Bewegin!