Met ZIN blijf je in Bewegin

Jezelf uitdagen en blijven ontwikkelen is bij Bewegin dagelijkse kost. Ben je eenmaal uitgestroomd, dan is het vaak lastig om dit vast te houden. Hoe groot je motivatie ook is. Precies om die reden introduceren we ZIN, hét netwerk voor oud-talenten van Bewegin.

Bij Bewegin draait alles om het continu ontwikkelen van talent.

We zijn er voor jonge professionals die starten op de arbeidsmarkt. Met ons vernieuwende traineeship leiden we hen op tot junior organisatieontwikkelaar – een geweldige kickstart van elke carrière.

En met onze groep talenten ondersteunen we ook de ontwikkeling van organisaties. Dit zijn onze opdrachtgevers. Hen helpen we om verantwoordelijkheid te nemen voor hún talent.

Plezier in leren

Een belangrijke kracht van Bewegin is dat we een omgeving creëren waarin het plezier in leren en ontwikkelen continu voorop staat.

Juist door samen op te trekken, versnellen de ambitieuze talenten in ons traineeship de ontwikkeling van zichzelf en elkaar.

Onze talenten zijn intrinsiek gemotiveerd. Hun behoefte aan ontwikkeling is na ons tweejarige programma niet ineens verdwenen. Sterker nog: deze is meestal alleen maar toegenomen.

‘Het kan lastig zijn om in
ontwikkeling te blijven, hoe
groot je motivatie ook is’

 

Terwijl, juist als je bent uitgestroomd, kan het lastig zijn om in ontwikkeling te blijven. Hoe groot je motivatie ook is. Een nieuwe baan, een nieuwe omgeving, het kan je opslokken.

ZIN

Alle reden om een omgeving te creëren waarin uitgestroomde talenten naast hun drukke werkzaamheden het plezier en de prikkels vinden die hen helpen om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Een omgeving waar ze in Bewegin blijven.

Daarom zijn we gestart met ZIN, hét netwerk voor oud-talenten van Bewegin.

ZIN is de plek waar onze oud-talenten de sfeer en energie van Bewegin blijven voelen. En vooral: waar ze hun eigen ontwikkeling blijven voeden. ZIN is inspirerend, prikkelend én gezellig.

Aftrap

Onlangs was de aftrap van ZIN, een toffe sessie met een indrukwekkende 100% opkomst. Het programma werd verzorgd door een bijzondere voorhoede: drie oud-talenten die ZIN mee helpen ontwikkelen.

Wat een topstart. Interessante gesprekken, gave ideeën, mooie ambities. En de bevestiging dat de behoefte aan ontwikkeling sterk is.

Ambitieus

Daarmee markeerde de start van ZIN ook het begin van een nieuwe fase voor Bewegin zelf. Want we zijn ambitieus. Bewegin wil méér zijn dan een vernieuwend traineeship.

‘Talent bevrijden, dat is onze missie’

 

Talent bevrijden, en ambitieuze professionals en organisaties helpen om zich continu te blijven ontwikkelen, dat is onze missie.

En dus zijn we trots op ZIN, omdat we hiermee ook onze oud-talenten blijven ontmoeten, zodat we van elkaar kunnen leren. In een omgeving vol inspiratie, plezier én uitdaging.

In Bewegin

Het mooiste is: ZIN wordt door de oud-talenten zelf ontwikkeld. Het is hun netwerk.

Voor ons laat ZIN hiermee zien dat je na twee jaar Bewegin weliswaar uitstroomt, maar vooral in Bewegin blijft. Met heel veel ZIN.

 

Hey talent! Ook in deze tijd zijn we bij Bewegin op zoek naar ambitieuze talenten. Nieuwsgierige en positief ingestelde starters die steeds verder willen komen. Sta jij te popelen om je loopbaan meteen te beginnen én je volop te blijven ontwikkelen? Kom dan nu in Bewegin. Tot snel!