Hoe ik bijdraag aan Bewegin – en jij misschien straks ook

Als junior organisatieontwikkelaar bij Bewegin doe je veel meer dan alleen ‘je werk’. In dit artikel vertelt talent Alex van Leijden op welke manieren hij bijdraagt aan Bewegin. En hoe hij zichzelf daarmee ontwikkelt.

 

Bewegin is een jonge organisatie waarin leren voorop staat. Van jezelf en van elkaar. Het leuke is dat Bewegin niet alleen talent ontwikkelt, maar ook wordt ontwikkeld door talenten. Zelf krijg ik bijvoorbeeld op verschillende manieren veel vrijheid om een bijdrage te leveren.

 

Meedenken

Bewegin nodigt talenten uit om mee te denken over hoe Bewegin (nog) beter kan worden. Hiervoor is een groepje van enthousiaste junior organisatieontwikkelaars gevormd die met elkaar in gesprek gaan over de ontwikkeling van Bewegin zelf.

Ieder halfjaar verandert de samenstelling van deze groep, zodat iedereen een kans krijgt deel te nemen. En natuurlijk: ook als je niet in deze groep zit, kun je altijd ideeën aandragen en je steentje bijdragen.

 

Meebouwen

Ook op andere niveaus bouwen we mee. Als je nog goede kandidaten kent voor Bewegin, bijvoorbeeld uit je studententijd, dan komt Bewegin graag met hen in contact. Draag jij een kandidaat aan en wordt die persoon je nieuwe collega, dan staat daar zelfs een beloning tegenover.

‘Met het schrijven van blogs ontwikkel ik mijn schrijfvaardigheid
en stimuleer ik mijn creativiteit’

 

Sinds de lancering van de nieuwe site hebben we ook een contentteam. Dit team van collega’s schrijft blogs en levert input voor social media. Zelf merk ik dat ik met het schrijven van blogs mijn schrijfvaardigheid ontwikkel en mijn creativiteit stimuleer.

De verhalen uit het contentteam geven daarnaast een mooi inkijkje in de impact die Bewegin maakt.

‘Als talenten denken we mee
over de toekomst van Bewegin’

 

Meedoen

Ook als je geen schrijfknobbel hebt of geen tijd hebt om mee te denken over de toekomst van het ontwikkelprogramma, kun je nog steeds een belangrijke bijdrage leveren aan Bewegin.

Tijdens updates en borrels worden we regelmatig uitgedaagd mee te denken over specifieke onderwerpen of vraagstukken. Door mee te doen aan dit soort workshops, vormen we samen een beeld van wat er echt toe doet als je bij Bewegin werkt.

Daarnaast is het geweldig om te zien hoe de goede prestaties van één junior organisatieontwikkelaar ervoor kunnen zorgen dat er meer collega’s bij dezelfde opdrachtgever aan de slag kunnen. Jong talent dat zijn werk goed doet, smaakt naar meer.

De inzet en ontwikkeling van de een, creëert ruimte voor de ander. Klinkt goed toch?

 

Bij Bewegin zijn we continu op zoek naar ambitieuze talenten. Nieuwsgierige en positief ingestelde starters die steeds verder willen komen. Sta jij te popelen om je loopbaan meteen te beginnen én je volop te blijven ontwikkelen? Kom dan nu in Bewegin. Tot snel!