Bij talenten horen geen hokjes

Zeg, wat voor achtergrond hebben jullie talenten eigenlijk? Wat moet je gestudeerd hebben om in aanmerking te komen voor Bewegin? En met welke studie kan ik eigenlijk organisatieontwikkelaar worden? Goeie vragen, waar we graag antwoord op geven.

 

Mogen we even generaliseren? Komt-ie: mensen houden van duidelijkheid. Van heldere plannen en strakke schema’s. Bij Bewegin proberen we deze menselijke behoefte een beetje in toom te houden. Want hoe scherper je afbakent, hoe meer je uitsluit. En uitsluiten, dat willen we niet. Zeker niet als het gaat om de talenten die we aan ons willen binden.

Bij Bewegin hebben we een scherp beeld van de talenten die we aan ons willen binden. Maar: welke vooropleiding je hebt gevolgd, dat maakt ons niet uit. Dat stuk bakenen we niet af. Het gaat ons namelijk vooral om persoonlijkheid. Om potentie en ambitie. Mindset. Integriteit. En doorzettingsvermogen.

En om een goed uitgangsniveau, dat uiteraard wel. Maar welke titel je met je meedraagt, dat zal ons grof gezegd een biet zijn.

Dit is ook precies de reden waarom we met onze opdrachtgevers geen CV’s delen. Als wij er vertrouwen in hebben dat jij in een bepaalde rol een bepaald niveau kunt halen, dan moet dat voldoende zijn. Die verantwoordelijkheid durven wij wel aan.

Werven voor een vrijgekomen functie doen we dus ook niet. Het gaat ons niet om de functietitel op de stoel, maar om de potentie van degene die op de stoel gaat zitten. Het groeipad van talent en organisatie, dat is wat we als Bewegin willen openen. Elke dag opnieuw, bij elke opdrachtgever en met ieder van onze talenten.

En dus vind je bij Bewegin weinig checklists en af te vinken hokjes. Wel een grote verscheidenheid in opleidingsachtergrond. Natuurlijk lopen er bij ons bestuurskundigen, economen en bedrijfskundigen rond. Maar ook Neerlandici, een historicus, een psychobioloog en iemand met een master Midden-Oosten Studies op zak.

Mooi toch? En denk jij nu dat Bewegin ook voor jou dé kickstart van je carrière kan zijn? Dan komen we graag met jou in contact. Meld je vandaag nog aan.

https://bewegin.nl/talenten/