Talent
Bevrijdingsdag

Hét event voor leiders in de publieke sector

Talent is een absolute topprioriteit – én talent zorgt voor hoofdpijn. Als directeur of (HR-)manager in de publieke sector herken je dit ongetwijfeld. Dus wil jij beter worden in het vinden, binden en ontwikkelen van talent? Dan wil jij Talent Bevrijdingsdag niet missen!  

Donderdag 17 november 2022
Van 09:30 tot 17:00 
In het Spoorwegmuseum in Utrecht
Tickets: € 450 pp

Meld direct jezelf en jouw collega's aan

Na dit event kun jij direct aan de slag!

Als er één thema is waar alle ambities en uitdagingen van de publieke sector in samenkomen, dan is het wel talent.

En dus is het cruciaal om aan de slag te gaan met het talent in jouw organisatie. Maar hoe doe je dat, als directeur of (HR-)manager in de publieke sector?  

Dit ontdek je op Talent Bevrijdingsdag – een compleet verzorgde dag die volledig in het teken staat van werk, talent en ontwikkeling. 

Bereid je voor op een festival en workshop ineen. Je ziet inspirerende sprekers en artiesten op het podium en je neemt deel aan gave workshops vol uitdaging, interactie én opbrengst.

Op donderdag 17 november ontdek je hoe jij doelgericht kunt werken aan het vinden, binden en ontwikkelen van talent. 

Deze topdag wil jij niet missen, toch? Stel de deelname van jou en je collega’s vandaag nog veilig!

 Kijk hieronder voor alle ins & outs en reserveer direct je tickets. 

Deze vragen zul je vast herkennen

►Hoe krijg ik zicht op het talent in en buiten mijn organisatie?

►Hoe kan ik de juiste mensen binden en boeien?

► Hoe begeleid ik de ontwikkeling van mensen en teams?

Deze en andere vragen staan centraal tijdens Talent Bevrijdingsdag. Zodat jij het talent in jouw organisatie doelgericht kunt vinden, binden en ontwikkelen. 

Dit is wat we gaan doen

9.30 uur Welkom & Inloop
We openen de deuren: welkom bij Talent Bevrijdingsdag 2022!

10.30 uur Opening Bewegin & Mystery guest
We gaan starten! Na een kort welkom geven we gauw het podium aan een van onze mystery guests: een hiphop zwaargewicht (twee prestigieuze Edisons in de tas) die zichzelf durft bloot te geven. Zijn zoektocht naar talent, verbinding en perspectief zal je zeker inspireren.

11.30 uur Experts over de praktijk
We duiken dieper: een panel van experts deelt hun ervaringen met het vinden, binden en ontwikkelen van talent. Hoe benut je talent als sleutel naar een vitaal team dat beter presteert? Je hoort het van deze bevlogen ervaringsdeskundigen.

12.30 uur Lunch
Lekker lunchen: genieten van verse en lokale producten en samen terugblikken op alles wat die ochtend voorbij is gekomen.

13.30 uur Workshop Talent Bevrijden
Aan de slag! Tijdens deze workshop ga je aan de slag met jouw prangende hulpvraag over talent in jouw organisatie. Je gebruikt de denkkracht van de groep, terwijl ook de experts klaar staan om met je mee te denken. Het levert je naast inspiratie een heldere oplossingsrichting op. Én tenminste één concrete actie die je de volgende dag onderneemt. Zo kick-start je de talentbevrijding in jouw organisatie.

15.00 College tour
Met het panel aan experts reflecteren we op de opbrengsten van de workshop, leren we van elkaar, en krijg je enkele inspirerende uitsmijters mee.

15.30 Inspirerende afsluiting van Joost
Gezamenlijk sluiten we dag af. Met een magische workshop. Gegeven door Joost. Iemand die op unieke en inspirerende wijze deelt over zijn talentbevrijding. Hoe? Dat is een verrassing. Maar reken maar dat deze workshop je nog lang zal bijblijven.

16.30 Naborrel & ontmoeting
Tijd om te proosten op een geslaagde dag vol inspiratie, vernieuwende inzichten en om de ontmoetingen voort te zetten.

Meld direct jezelf en jouw collega's aan

Meld hieronder jezelf en jouw collega’s aan

Voornaam
Achternaam
E-mail adres
Naam organisatie
Rol in de organisatie
Met hoeveel personen kom je?
Vul hier de namen van je collega’s die meekomen in (indien van toepassing)
Factuuradres (straat + huisnummer + postcode + stad)
Factuurkenmerk (indien van toepassing)
Akkoord voorwaarden(Vereist)
Door dit vinkje aan te kruisen, bevestig je de annuleringsvoorwaarden van Bewegin en geef je ons toestemming om je na verzending van dit formulier een factuur van 450,- euro per ticket + 21% btw toe te sturen. Kijk hier voor de annuleringsvoorwaarden (opent in nieuw venster).

Heb je nog een vraag? Meld je gerust bij Mike Bouwmeester, via m.bouwmeester@bewegin.nl

Bewegin – werk in de nieuwe wereld 

Talent Bevrijdingsdag is een initiatief van Bewegin. Als 100% ontwikkelorganisatie dragen we met onze missie Talent Bevrijden bij aan een wereld waarin we allemaal floreren – door onszelf en elkaar te ontwikkelen. Elke organisatie en iedere professional. Bewegin is aanbieder van een vernieuwend traineeship, speciaal voor starters met interesse in consultancy en organisatieontwikkeling. Rondom Bewegin verzamelt zich een groeiende community van organisaties en professionals die werken aan Talent Bevrijden. Doe jij mee?