Talent als oplossing
voor jouw uitdaging

De publieke sector staat voor grote uitdagingen. Er is werk aan de winkel. Gelukkig barst jouw organisatie van het talent. Je hoeft het alleen maar te benutten. Dit is waar wij bij helpen.

Werk aan de toekomst

Samen met onze talenten én onze ondersteuning zet je de stap naar voren. Doordat wij presteren en ontwikkelen samenbrengen, verbeteren de resultaten terwijl je werkt aan mooie ambities.

Prikkel je team

Jonge starters op slimme posities laten instromen, dat geeft een impuls aan het team. Onze talenten zijn ambassadeurs van innovatie, beter samenwerken en een lerende organisatie. En dat werkt!

Laat talent instromen

Met Bewegin bind je de nieuwe generatie aan jouw organisatie. Wij maken ruim baan en zeggen: verleid ze maar om door te stromen. Zo maak je sprongen vooruit naar een vitaal team.

De kracht van talent
voor de volle 100%

Met Bewegin benut je de kracht van talent. Samen geven we jonge starters een rol in jouw team. Ze draaien mee, zien en horen wat er gebeurt en werken aan een verbeteropdracht. Zo versterken we jouw team exact waar dat nodig is. Het werk wordt gedaan én jij werkt aan jouw beleidsdoelen.

Slim plaatsen

Onze talenten vervullen per opdracht een unieke rol die uitgaat van jouw ambities en behoeftes.

Dubbele bijdrage

Onze talenten draaien mee in de uitvoering én zetten hun tanden in een uitdagende verbeteropdracht.

Intensieve begeleiding

Onze talenten worden wekelijks gecoacht door hun talentregisseur, gericht op taken, opdracht én hun ontwikkeling.

Kom jij ook in Bewegin?
Dan is dit hoe het gaat

Bij Bewegin draait alles om ontwikkeling en samenwerking. Dit merk je vanaf het eerste contact. Jouw vragen en behoeftes zijn leidend, evenals de context en situatie binnen jouw team of organisatie. Samen bepalen we wat jij nodig hebt. Vervolgens zetten we de juiste stappen vooruit.

De juiste rol

Talenten stromen in als junior organisatieontwikkelaar. Stap één: bepalen wat de optimale invulling is van deze rol. Welke combinatie van taken + opdracht heeft voor jou de meeste waarde?

Het juiste talent

Zodra duidelijk is wat jij nodig hebt, selecteren wij het talent dat perfect past. In het klikgesprek ontmoeten jullie elkaar en bespreken we samen hoe de samenwerking vormkrijgt.

In de driehoek

Met een Bewegin-talent krijg je ook heel Bewegin zelf erbij. Wij verzorgen de begeleiding én creëren de juiste flow in de driehoek, waarin opdrachtgever, talent en talentregisseur soepel samenwerken.

Inderdaad, ook jouw team
heeft baat bij Bewegin

Benieuwd hoe wij naadloos aansluiten bij jouw vraagstukken en ambities? En nieuwsgierig hoe wij slim en hecht samenwerken met steeds meer leiders in de publieke sector? Laten we kennismaken!

Zet de eerste stap
Onze verhalen