Hét talentprogramma
voor de publieke sector

Hallo HR-manager! Wil jij beter in positie komen? Echt werken aan een vitaal team en resultaten die trots maken? Wij hebben het talent. Kom in Bewegin! 

Laat ons contact met je opnemen

Versterk jouw team
daar waar het telt

De bezetting op orde houden, samen presteren, werken aan verbetering. Met een fris en energiek team. Strategisch personeelsbeleid kent zoveel uitdagingen, hoe vind je als HR-manager je weg? Goed nieuws: Bewegin brengt het allemaal samen. 

Ons talentprogramma is een mix van bekende ingrediënten – denk aan werving & selectie, detachering, traineeship, instroom van talent – aangevuld met elementen die zorgen dat talent en organisatie in een flow komen en elkaar versterken. Geen wonder dat HR-managers zoals jij kiezen voor Bewegin. 

Laat ons contact met je opnemen

Wij maken werk
van ontwikkeling

Met Bewegin kies je voor een echte ontwikkelorganisatie. Onze kracht: gedreven starters opleiden, slim laten instromen en blijven begeleiden. We komen dichtbij en blijven dat ook. En we leveren.

Werfkracht

Er is altijd een geschikte kandidaat die binnen twee weken kan starten, anders krijg jij een teamtraining cadeau.

Startklaar

Ieder talent draait binnen een maand volwaardig mee, anders is de eerste maand gratis.

Klikzeker

Wij wisselen kosteloos van kandidaat als het in de eerste maand toch geen match blijkt.

Begeleiderschap

Onze talent ontwikkelaars coachen ieder talent op alle facetten van prestatie en ontwikkeling.

Ruim baan

Talenten mogen na twee jaar kosteloos overstappen, wij begeleiden ze daarbij.

Zij gingen jou al voor

Laat je verrassen!

Benieuwd hoe onze talenten ook jouw team een boost kunnen geven? Vul je gegevens in en we komen binnen 2 werkdagen bij je terug voor een geheel vrijblijvend 10 minuten gesprek.

De juiste talenten werven, slim laten instromen en intensief begeleiden. Zodat presteren en ontwikkelen moeiteloos samenkomen. Kies ook voor jouw ambities, kom in Bewegin!