Maak impact én ontdek  
jezelf als professional 

Als jij nu wilt starten met werken, dan herken je dit vast en zeker: starten is kapot moeilijk. Heb jij zin om meer grip te krijgen op wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt? Dan wil jij de Bewegin x Woonzorg Hackathon niet missen! 

Tijdens deze bijzondere hackathon zet je samen met andere ambitieuze starters een dag lang je tanden in een uitdagend én maatschappelijk erg relevant vraagstuk: het woningtekort.

En dat levert jou heel wat op: 

► Een super toffe dag vol uitdaging & gezelligheid 
► Inclusief een gratis training Design Thinking 
► Ontdekken hoe jij samenwerkt & waar jouw talenten liggen 
► Proeven aan het vak van consultant 
► Kennismaken met Bewegin en de corporatiesector 

Kortom: als ambitieuze starter is dit een dag die je niet wil missen. En dan maak je ook nog eens kans op een toffe prijs! 

Regel direct jouw deelname

Zo ziet de dag eruit

Wat deze hackathon extra tof maakt voor starters zoals jij, is dat het een snelkookpan is voor het woningtekort én voor jouw start. Alles wat starten zo gaaf, uitdagend én spannend maakt, komt op deze dag voorbij.   

8.45 Welkom & Inloop 
Fijn dat je er bent!  Pak een kop koffie en ga lekker zitten.

9.15 Opening door Bewegin 
We heten je welkom en we duiken in het programma van de dag.

9.30 Woonzorg stelt zich voor 
Cees van Boven, bestuurder bij Woonzorg vertelt over zijn organisatie en hun uitdaging rondom het woningtekort. Hier leer je het nodige over het belang van de corporatiesector voor de Nederlandse samenleving. 

9.45 Training Design Thinking 
Wat is design thinking? En hoe pas je dit als consultant toe bij je opdrachtgever? In een beknopte training leer je de belangrijkste tips & tricks van deze cruciale consultancy skill. Verzorgd door de experts van innergo.  

10.30 Hacken maar! 
Na de training maken we groepjes. Dit zijn de mensen met wie je het vandaag opneemt tegen de andere teams. Eerst nog een korte instructie en dan: hacken maar! Heb jij of je team onderweg een vraag? Er zijn altijd mensen beschikbaar om deze aan voor te leggen. 

12.00 Lunch 
Gezellig met zijn allen. En volledig verzorgd!

12.45 Het hacken gaat door 
Na de lunch pak je samen met jouw team de draad weer op. Nu is het zaak om te focussen op jullie oplossing. 

14.15 The Roast 
Jazeker, een echte roast? De experts van innergo die je eerst nog zo behulpzaam hebben geholpen met de training Design Thinking, nemen nu de ideeën van ieder team stevig onder handen. Zodat je jullie voorstel nog eens extra goed kunt aanscherpen én zodat je veel leert van de feedback die de andere teams ontvangen.  

14.45 Presentaties voorbereiden 
Nog een uurtje en dan gaat jouw team jullie oplossing voor de uitdaging van Woonzorg pitchen. Tijd om toe te werken naar jullie pitch!  

15.45 Pitch o’clock! 
Het uur van de waarheid. De teams nemen het tegen elkaar op. Op de dag zelf krijg je uiteraard nog instructies voor de voorwaarden waaraan elke pitch moet voldoen. Aan elk team de taak om de juryleden zoveel mogelijk te overtuigen. 

16.30 En de winnaar is… 
Dit is gaaf hoor, want het gaat vandaag niet alleen maar om de eer: als jouw team eerste wordt, dan winnen jullie allemaal een toffe prijs: een mooi traject met persoonlijke startcoaching. En ook als jouw team niet wint, levert de prijsuitreiking je iets op: de jury deelt haar oordeel inclusief waardevolle feedback, zodat je hier sowieso veel van leert. 

17.00 Proost! 
Tijd voor de borrel. Met elkaar terugblikken, napraten, ervaringen uitwisselen.

Kom ook lekker hacken!

Zit jij vol ambitie, wil je uit de startblokken vliegen, maar twijfel je ook over het beste begin voor jou? Dan is deze bijzondere hackathon net wat je zoekt. Meld je aan, zet je tanden in het woningtekort en geef een boost aan de start van jouw carrière! 

Voornaam
Achternaam
E-mail adres
Telefoonnummer
Welke situatie is op jouw van toepassing?(Vereist)
Welke situatie is op jouw van toepassing?
Welke studie volg je, of heb je gevolgd?
Hoe heb je deze hackathon gevonden?

Ben je geïnteresseerd, maar twijfel je nog een beetje? Stuur gerust een mailtje met jouw vraag naar Rebecca! Je bericht mag naar r.heuvelman@bewegin.nl